LOF-festival: lof voor de leraar

Alle leraren verdienen LOF. Lof voor het fantastische werk dat zij doen om het onderwijs beter te maken. Daarom organiseert het CAOP op woensdag 18 september het LOF-festival. Dit festival is gratis toegankelijk en vindt plaats in de Reehorst in Ede. Meld je snel aan en ontmoet pionierende leraren, neem deel aan inspirerende workshops en interessante lezingen en wissel kennis en ervaringen met elkaar uit.

Highlights
Het festival is een ontmoetingsplaats voor vernieuwers. Op het programma staan inspirerende workshops zoals ‘Gamen met je klas’, ‘Wat is jouw firestarter?’ over innoveren in het mbo,  interessante lezingen van bijvoorbeeld Per-Ivar Kloen over Maker education: een idee is niet genoeg! en een meesterlijk optreden van Meesters met dromen - Vincit qui se vincit, bekend van hun succesvolle marathon over onderwijs. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vele ontmoetingen en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere pionierende leraren. Wie zich inschrijft wordt ondergedompeld in een ongedwongen festivalsfeer!