Programma Voortgezet Leren

Een belangrijk onderdeel van het programma zijn de innovatietrajecten. In een innovatietraject gaat een school minimaal een jaar aan de slag met een eigen ontwikkelvraag. Daarnaast zit de school samen met andere scholen met dezelfde soort ontwikkelvraag in een innovatiegroep. In zo’n groep delen ze ervaringen en helpen ze elkaar verder. Vanuit het programma krijgen ze ondersteuning, expertise en tools.

Praktijkvoorbeelden
Alle kennis en ervaring die wordt opgedaan binnen de innovatietrajecten (en andere activiteiten van Voortgezet Leren) delen we met de hele sector. Deze praktijkvoorbeelden vind je op www.voortgezetleren.nl.

Meedoen?
Het programma kent een zeer divers aanbod voor leraren, teamleiders, schoolleiders en bestuurders. Kijk op de website voortgezet leren wat het programma allemaal te bieden heeft!

VO-raad en Schoolinfo
De VO-raad voert het programma samen met Schoolinfo uit.

Vragen?
Heb je vragen over het programma? Stuur een mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 90.