Speciale editie nieuwsbrief Leven lang ontwikkelen

Beste lezer,

Bij deze ontvang je nog eenmalig een speciale editie van de LLO-nieuwsbrief. In deze editie vragen we graag je aandacht voor een conferentie over LLO en basisvaardigheden: het online Ontwikkeling Telt Festival! Dit festival vindt plaats op 20, 21 en 22 april. Diverse sprekers uit de hele breedte van het veld delen tijdens dit niet te missen festival hun inspirerende ervaringen en meest recente kennis. Het is hiermee dé (digitale) ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in LLO en het ontwikkelen van basisvaardigheden. Lees er meer over in deze nieuwsbrief en meld je aan voor het Ontwikkeling Telt Festival!

Daarnaast willen we je er middels deze nieuwsbrief aan herinneren dat om de berichtgeving vanuit OCW over het mbo zo goed mogelijk te bundelen en versnippering tegen te gaan, de nieuwsbrief LLO is opgegaan in de brede nieuwsbrief MBO van OCW. Je kunt je hier op deze nieuwsbrief abonneren.

UITNODIGING: ONTWIKKELING TELT FESTIVAL!

Zet jij je in voor een Leven Lang Ontwikkelen en/of het verminderen van laaggeletterdheid? Kom dan naar het Ontwikkeling Telt Festival: Een driedaags online festival, op 20, 21 en 22 april. Het festival is een vervolg op de eerdere congressen van Tel mee met Taal en Leven Lang Ontwikkelen, en wordt georganiseerd door de Rijksoverheid en de SER. Tijdens dit festival gaan we met elkaar in gesprek over wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat iedere volwassene in Nederland over voldoende basisvaardigheden beschikt om zelfstandig mee te kunnen doen in onze maatschappij, en zich een leven lang blijft ontwikkelen. Meld je aan via deze link: www.ontwikkelingteltfestival.nl/registreren/ 

Klik op de link hieronder voor het volledige artikel. 

Ontwikkeling Telt Festival!

Ontwikkeling Telt Festival header