‘Lieve ouders, bedankt!’

“Lieve ouders. Eindelijk, we mogen weer.” Met deze woorden openen de leraren, schoolleiders en onderwijsondersteuners die zich hebben verbonden aan het initiatief ‘Werken in het onderwijs, de baan van het leven’ hun videoboodschap. In deze video, door henzelf en veel andere onderwijspartijen op 2 juni gedeeld op social media, bedanken ze de ouders die er samen met hen voor hebben gezorgd dat er in vele huis- en studeerkamers onderwijs op afstand kon worden gegeven.

De video, met onder meer (oud-)leraren van het jaar Daisy Mertens, Anouk Huijs, Lucelle Deneer en Christa Rietberg, komt voort uit ‘De baan van het leven’, een initiatief van de onderwijspartijen aan de Landelijke Tafel Lerarentekort om de mooie verhalen uit het onderwijs meer aandacht te geven.

Benieuwd naar de video en alle andere verhalen van de ambassadeurs? Bekijk de video!